Massage behandlingar

 

Kinesisk Klassisk Oljemassage (Mjuk massage)

/olja-handduk.jpg/massage-bild-4.jpg

Genom massagen kan man reglera qi- och blodflödet och motverka obalanser som uppstått av qi och blod. För dig som inte tycker om att få ont när jag trycker, så jag trycker lite försiktigare på knutorna i denna medeldjupa.

Kinesisk oljemassage  60 min 750 kr, 90 min 990 kr 

Kinesisk Medicinsk massage (Tui na)

 /kinesisk-behandlingsmassage.jpg

Tui-na massage är en gammal välkänd behandlingsmetod i Kina. Den är en integrerad del av traditionell kinesisk medicin (TCM) och utförs av läkare på sjukhus och klinker.

Kinesisk medicinsk massage är en massage, där man arbetar mycket med armbågar, armar samt händer på olika tryckpunkter. Har man problem med kroppen så kan man uppleva smärta på dessa ställen under behandlingen, men då vet man också att massagen ger effekt. 

Kinesisk Medicinsk Massage - 60 min 750 kr, 90 min 990 kr

Problem man kan behandla

 • Huvudvärk 
 • Kronisk stelhet 
 • Smärtor och spänningar i nacke och axlar
 • Ryggen problem
 • Armar 
 • Benen mm.

Kinesisk Terapimassage 

/massage-banner-1.jpg

Kinesisk Terapi Massage är en helhetsmassage som berör mycket mer än bara huden. Det är en dynamisk massageform som aktiverar kroppens akupunktursystem enligt kinesiska principer. Den påverkar inte bara muskler och skelett. Den påverkar också de inre organen, deras funktioner och hela energisystemet på ett positivt sätt. När man får Terapi Massage behandling använder man olika massagetekniker beroende på vilka problem man behandlar.

Kinesisk terapimassage - 60 min 750 kr, 90 min 990 kr 

Massagen är bra för: 

 • Stress
 • Trötthet
 • Depression
 • Sömnlöshet
 • Effektivit för nervsystemet
 • Förstärker immunförsvaret
 • Blodcirkulationen,
 • Återger energi

Fotmassage med zoner 

Fotmassage med zoner utgår från en helhetssyn på människan. Man använder en tryckteknik som verkar på bestämda reflexzoner på fötterna, handen eller örat. Dessa zoner motsvarar organ och kroppsdelar i kroppen. Behandlingen utförs med en speciell teknik där man använder tummarna, fingrarna eller en massage pinne. 

 /fotmassage-4.jpg

 

Fotmassage med zoner  60min 850kr

 

Kinesisk Wellness massage 

Kinesisk Wellness massage är en behaglig helhetsmassage som främst syftar till att reducera stress. Wellness massage börjar med behandling av huvud och ansikte fortsätter sedan med bearbetning av nacke och axlar. Slutligen avslutas behandlingen med fotmassage med zoner. Ansiktsmask är frivillig under massage.

Massagen är bra för: 

 • Stress
 • Huvudvärk
 • nackspärr
 • trötthet
 • sömlig problem
 • blodcirkulation

Kinesisk behandlings massage- 45min 790kr

Behandlingsmassage ingår Koppning behandling, akupressur och zonterapi. Det är en helhets behandling, balanserar kropp på en hel naturlig sätt. 

Behandling för:

- muskler spänningar 

- nacke, axlar, rygg besvär 

- stress

- mage besvär 

- sömlig problem 

- förstärka immunförsvar 

- förbättra kropps rensning funktion 

 

Koppning behandling - 495kr/gång ca. 15-30min

Denna teknik kan vara fördelaktig vid smärta som onda ryggar och axlar eller bara avslappning.
Koppning ökar bland annat cirkulationen och kan därmed lindra värken.
Antingen kan kopporna sitta en stund eller föras över huden, i andra fall fästs och avlägsnas en koppa snabbt flera gånger. Tekniken beror på den önskade effekten och vad patienten har för behov.
Syftet med att använda koppning är att få upp en cirkulation som stärker kroppen eller att ta bort ett överskott. Koppning sägs ”dra upp gammalt till ytan”. Vid patientfall där diagnosen är ”hetta” (till exempel acne, herpes zoster och feber) så kan en blödningsteknik användas i kombination med koppning.
Enligt Kinesisk Medicin tar tekniken då bort ett överskott och svalkar blodet.
Kopporna kan leda till märken som liknar blåmärken men skall inte förväxlas med detta. Det är helt ofarligt och endast åverkan på de yttersta hudlagren. Om dessa tillkommer eller ej, beror på patienten och huruvida cirkulationen är bra i området. Det är oftast så att vid god cirkulation så blir det inga märken men där den har stagnerat så kan det bli blåaktiga märken. Patienten får alltid information och förfrågan innan koppning används. Eventuella ringar går bort inom ett par dagar.

 

Zonterapi öron - 495kr/gång ca. 15-30min

 

Varför intensiv Kinesisk Massage? 

/bra-hand.jpg

Om man är spänd i muskelaturen är det bra att ta intensiv massage. Detta innebär att du under en intensiv period som t.ex. en eller flera dagar i veckan tar massagebehandling under en ett par månader. Detta för att din kropp skall få en chans att komma tillbaka till sitt ursprung där den mår bra och är avslappnad. Det är svårt att säga hur många gånger du behöver eftersom det beror på olika faktorer som t.ex. hur spänd din kropp är, hur länge du har haft dina spänningar och hur din kropp responderar på behandlingen.

Är du intresserad av intensiv terapimassage kontakta mig för ett förberedande samtal och massage behandling och utifrån det kan vi gå vidare med antalet behandlingar du behöver och vad det kommer att kosta. (Jag har specialpris.)